Lompat ke isi kandungan

Menjejak Rakan 2

Julai 27, 2020

Alhamdulillah selepas kehadiran Saudara Che Hassan diikuti dengan kedatangan Shahul, Sowi dan Saerah maka nama-nama rakan yang lain menyusul. Oleh kerana saya mempunyai satu group lagi iaitu group wasap Bacelor Sains (kep) Biologi maka saya telah membawa masuk rakan rakan seangkatan daripada Dip Sc Ed (Moe 74) kedalam group Dip Sc Ed ini. Antara nama yang dibawa masuk ialah Zulkapli Shahidan, Zulkifli Yaacob, Razali Mat Omar, Razali Baharom, Yassin Salleh, Mohamad Hj Deraman. Sdra Mohammad Draman membawa masuk isterinya Hjh Shahilah.

Kemudian usaha menambah berterusan dibuat dengan kemasukan sdra Yahaya Daud dan isteri (Rokiah Azian Kamaruddin), Zohedi Tau dan isteri (Ainun), Saudara Ahmad Hamid (Bang Man). Pertambahan seterusnya dibuat oleh ahli wanita melalui kumpulan lepasan Sekolah Menengah Kolam Air KL. Maka masuklah Noraini Amarjan, Harison Daud, Sariah Sidek dan Wan Noraini.

Saya berusaha menjejak rakan yang bersama menanda kertas SPM. Sdri Normah Jantan dapat dihubungi. Melalui beliau dapat dibawa masuk Datuk Seri Dr Musrifah Idris, Siti Fatimah Pilus, Lela Ibrahim, Suhaimi dan Isteri (Johara)

Saya membuat panggilan telefon kepada sdra Zakaria Iberahim dan meminta beliau membantu mencari. Dari beliau dapat dimasukkan Dr Safinah Saad. Saya juga meminta Sdra Zohedi Tau mencari rakan penal dan pemerika SPM iaitu Sdra Ashaari Mat Dali dan berjaya. Penggilan telefon dari Sdra Raja Kamarul Baharin kpd saya membolehkan dua rakan dibawa masuk iaitu Sdri Halimah Ismail dan Sdri Nor Akmal Ismail. Disamping itu rakan rakan dalam kumpulan terus memberi maklumat, Seterusnya dibawa masuk Siti Rahmah Buhairah, Siti Raudah Moh, Sdra Jalil Ahmad.

Berhenti di sini dulu.

No comments yet

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: