Lompat ke isi kandungan

Menjejak Rakan3

September 2, 2020

Tujuan mengwujudkan kumpulan wasap Dip Sc Ed 74-77 UPM adalah untuk mempertemukan kembali rakan rakan sepengajian yang telah tamat berkerja (guru – kebanyakannya) dalam satu kumpulan interaksi.

Selain itu mengeratkan silaturrahim setelah berpisah lebih dari empat dekad dalam kesibukan memikul amanah kerjaya masing-masing.

Juga untuk berkongsi pengalaman kerjaya, kehidupan dan suka duka yang telah dilalui semenjak bergraduat pada tahun 1977. Mudah-mudahan interaksi semasa tua ini boleh mengasyikkan perjalanan hidup yang hampir kepenghujung.

Disamping berkongsi persediaan untuk menuju ke alam abadi. Semoga persediaan dibuat boleh melayakkan kita semua menjadi teman akrab Rasulullah SAW di alam abadi nanti.

Setakat ini telah terkumpul 95 orang anggota. Dalam pada itu seorang sahabat dari Kedah telah kembali kerahmatullah. Sdra Azhar Hassan telah mendahului kami.

Kini kumpulan ini sedang berkongsi suka duka pengalaman yang sedang dilalui. Sahabat-sahabat teruslah menulis, membuat coretan serta mempamirkan kreativiti dalam bidang kumputer untuk tatapan sahabat. Cukut setak ini untuk kali ini. TK

No comments yet

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: